Jak správně připravit hovězí pečeni

Kolikrát se Vám stalo, že jste chtěli hovězí maso upéct přesně podle návodu v receptu, ale pokaždé Vám vyšlo maso tvrdé, suché nebo dokonce připálené?

Pojďte se naučit jak správně připravit pečenou svíčkovou nebo znojemskou hovězí pečeni či hovězí pečeni po burgundsku. Naučíme Vás jak maso připravit, správně upéct, připravit šťávu nebo omáčku a k tomu vhodnou přílohu. Nebojte se hovězího masa, nakonci Vás čeká skvělá chuť!

Cena kurzu dohodou podle počtu účastníků a zvolené pečeně.

Suroviny zajitíme.

 

Kurz pečení českých buchet, vdolků a svatebních koláčků

 

Pro letošní podzim jsme připravili kurz pečení buchet a dalších moučníků z kynutého těsta. To co naše babičky zvládaly jako každodenní samozřejmost mi považujeme mnohdy za nadlidský úkol. A přitom je to opravdu tak lehké, pokud dodržíme několik zásad. K tomu, aby jste se mohli pochlubit krásně nadýchanými buchtami ,, jako od babičky" Vám pomůže náš kurz. 

Naučíte se zde připravit tři druhy těsta - na buchty, na pravé české vdolky a zjednodušené těsto na svatební koláčky, plus nádivky (náplně). 

Pro každého účastníka máme připraveny recepty s návodem přípravy a osvědčení o účasti na kurzu.

Cena dohodou podle počtu účastníků.

Suroviny zajistíme.

Předpokládaná délka kurza asi čtyři - pět hodin.